MAAK KENNIS MET ONS TEAM

GECERTIFICEERDE TRAINERS EN PROFESSIONALS

MARLY NOOIJEN

Eigenaar van de box, Lifestyle Coach en geeft eigenlijk alle lessen die je kunt bedenken.

Mijn naam is Marly Nooijen, geboren in 1992 en ik kom uit Eindhoven. Als klein kind was ik al veel bezig met sport, waaronder dansen, turnen en karate. Later kwam daar ook nog judo bij wat ik uiteindelijk voor een lange tijd als topsport heb beoefend.

Ik heb met de wereldtop mogen trainen, veel mogen reizen en heb alles van dichtbij meegemaakt. Toen ik mijn judocarrière vroegtijdig moest beëindigen vanwege een blessure, ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in krachttraining en voeding.

Na het afronden van de middelbare school en het CIOS (sport & bewegen), ben ik Sportwetenschappen, Fysiologie en Bewegingsleer gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool. Deze Bachelor opleiding van Applied Science heb ik in 2015 afgerond.

In april 2015 heb ik ‘Marly Nooijen – lifestyle coach en personal training’ opgericht waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding, training en gedrag. Wat ik zo leuk vind, is dat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen en dat vraagt dus ook om verschillende manieren van coachen.

Ik stop nooit met leren en studeren. Vanaf mijn HBO opleiding volg ik elk jaar een extra opleiding. Zo heb ik in 2017 mijn CrossFit level 1 behaald en sinds december 2019 mag ik mijzelf junior coach level 1-2 Olympic Weightlifiting noemen.

Met betrekking tot mijn sportieve ambities blijf ik mijn eigen CrossFit skills verbeteren en pak ik zo nu en dan met andere leden van de gym een CrossFit of Hyrox wedstrijd mee. 

In 2020 heb ik samen met Wesley een zoontje gekregen ” Dexter”. Ook hij is dagelijks in onze sportschool terug te vinden en kruipt samen met onze hond “Bobby” de zaal door. Een echte familie gym waarbij het community gevoel van groot belang is. In oktober 2021 bestaat 100%FitGym 4 jaar en daar zijn we trots op. 

Als duizenpoot van de gym vind ik het voornamelijk belangrijk om verbonden te zijn met onze klanten. We zorgen  niet alleen voor persoonlijk contact met de klant, maar organiseren ook speciale sportevenementen.

Verder is een vooruitstrevend doel van mij dat 100%Fitgym zich elke maand blijft ontwikkelen en innoveren.

 

Wesley Vissers

Dietist – Wedstrijd Coach

Mijn naam is Welsey Vissers, geboren in 1993 en ik kom oorspronkelijk uit Oosterhout. In 2017 heb ik Marly leren kennen bij 100%Fitgym en sindsdien zijn we samen. Je kunt mij dagelijks terug vinden in de gym als fanatiek sporter of als wedstrijd coach in ons kantoor.

Verder heb ik een eigen webshop met sportkleding & supplementen om mijn ultieme doel ‘ Goud op de Mstr Olympia’ te kunnen behalen [www.vintagegenetics.com].

Meer over mij vind je terug op Youtube: @VintageGenetics

Wie weet tot snel! En never forget to Stay Golden.

Mijn persoonlijke doel is de beste van de wereld zijn in de klasse Classic Physiek met de ultieme titel van Mstr. Olympia.

 

JOS

Bootcamptrainer

Ik ben Jos Baijens, 44 jaar oud, vader van 2 dochters, samenwonend en woon in Best.

Bij Fitgym, ben ik verantwoordelijk voor de bootcamplessen. Hier ben ik 5 jaar geleden mee in aanraking gekomen en sindsdien met deze sport bezig als trainer en beoefenaar. Verder loop ik ook een aantal obstacle runs per jaar, zoals Mud Masters, Army Run, Strong Viking, Buffelrun etc.

Je kunt me ook bij andere lessen tegenkomen, als trainer om iemand te vervangen of als fanatieke deelnemer.

Als trainer beschik ik over de volgende papieren: Personal Trainer en Bootcamp Trainer.

Mijn streven is om iedereen met plezier te laten sporten! Zo kom je er bij ons achter dat we echt een grote familieclub zijn.

 

Noortje

CrossFit Coach & Personal Trainster

Mijn naam is Noortje. Ik ben 37 jaar en geboren en getogen in Boxtel. De afgelopen 3,5 jaar woonde ik op Bonaire. Waarom Bonaire? Voor mij was dit na heel wat reizen het mooiste plekje ter wereld om te kitesurfen! Ondanks dat ik meestal op het water te vinden was, moest ik ook een hobby hebben voor als het niet waait, en toen kwam CrossFit in beeld. Dat was voor mij liefde op het eerste gezicht. 

Na een half jaar trainen, werd me gevraagd de L1 te halen. Maar waar? Na wat gepuzzel zat ik in het vliegtuig naar Amsterdam en vervolgens direct door naar Londen om daar m’n L1 te halen. Terug op Bonaire en geslaagd voor mijn L1 ging ik als coach aan de slag. Het afgelopen jaar ben ik actief als head coach bij CrossFit Flamingo.

Na 3,5 jaar (2017-2020) jaar werd het tijd om Nederland en de familie weer op te zoeken. Zodoende kwam ik bij 100%FitGym terecht, waar ik nu onder andere de CrossFit lessen en personal training geef. Ik hoop jullie met veel enthousiasme te mogen begeleiden en dat we met z’n allen een leuke tijd tegemoet gaan.

Je gaat mij zien tijdens één van de CrossFit lessen, functional training of personal training.

 

Evelien

CrossFit Coach & Fysiotherapeut

Mijn naam is Evelien en sinds het bestaan van 100%FitGym ben ik een fanatieke sporter bij deze te gekke sportclub. Naast mijn full-time baan als fysiotherapeut geef ik doordeweeks op woensdag twee á drie uurtjes in de week lessen CrossFit.

Ik hoop jullie meer bewust te maken van je lichaamshouding, zodat we duurzaam zo lang mogelijk samen kunnen trainen.

 

 

 

Nadia

BoksFit, Weightlifting en Crossfit coach

Mijn naam is Nadia Kooistra. Sport is altijd mijn passie geweest. Ik hou van de combinatie van snelheid, kracht en souplesse. Als kind ben ik begonnen met atletiek, in eerste instantie de meerkamp, maar later heb ik mij gespecialiseerd in het sprinten. Bij de meisjes werd ik Nederlands Kampioen 100 meter estafette. Later kwam er een andere sport op mijn pad, waarbij ik mijn vechtershart leerde kennen. Dat was het boksen. Uren trainen, zweten en sparren. Alles om maar de ring in te mogen. Het districtskampioenschap van Noord-Nederland was een mooie beloning voor al die uren trainen.

Inmiddels ben ik verknocht geraakt aan krachttraining, CrossFit en Weightlifting. Het houdt mij fit en soepel en maakt dat ik mijn werk beter kan doen. Ik heb namelijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt en heb mijn eigen sportmassagepraktijk.

Je kunt mij bij 100%FitGym vinden als sporter, maar ook als trainer. Als sportmasseur kun jij mij vinden via Best Fysiek.

Met veel plezier geef ik de BoksFit, Weightlifting en Crossfit Kids en Teens lessen.

 

Miryam

 

 

Bokszak trainer

Mijn naam is Miryam Rayhi. Momenteel volg ik de opleiding HTV (handhaver toezicht en veiligheid) op het Summa College. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter op topsportniveau en geef ik bij 100% Fitgym de bokszaktrainingen / Boksfit.

Ik train 5 tot 6 dagen in de week Muaythai/Kickboksen. In deze fysieke, maar vooral mentale sport en levensstijl sta ik regelmatig voor grote uitdagingen en verg ik het uiterste van mezelf. Ik zoek vaak de grenzen van mijn eigen kunnen op en ben me sterk bewust van mogelijke gevaren. Dit moet je als Muaythai/Kickbokser ook kunnen.

Klasse: C

Behaalde titels:

  • 57 kg Brons Medaille European Muaythai Championship EMF Krakow Poland.
  • 60 Kg Zilver Medaille Royal World Cup Bangkok/Thailand.

Voor de bokszaktraining op zaterdagochtend 10.00 uur ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Elle

CF trainer Elle

Ik ben Elle en ik heb ongeveer 10 jaar fanatiek gefitnesst en één bodyfitness wedstrijd meegedaan. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om daar niet in verder te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe sportieve doelen. Sinds januari 2018 heb ik mijn hart verloren aan Crossfit bij Crossfit Batadorp.

Sindsdien totaal verslaafd en gemotiveerd om beter te worden. In het dagelijks leven zit ik fulltime op kantoor bij Adcorporate te Boekel, maar daarnaast wil ik op sportief gebied het beste uit mezelf halen en dat is ook mijn beweegreden geweest om Crossfit Level 1 te volgen. Nu krijg ik de kans bij Crossfit Batadorp om mezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk een volwaardige trainer te worden.

Ik hoop dat ik jullie kan aansteken met mijn enthousiasme en drive! Tot snel.

 

Jur

Calisthenics trainer

Naast de opleiding fysiotherapie heeft Jur veel passie voor Calisthenics die hij elke donderdag van 19.30-20.30 met ons deelt. Lijkt het je leuk om gave tricks te kunnen met je eigen lichaamsgewicht? Doe dan een keer mee met deze les!  

Calisthenics is voor iedereen. Deze sport kun je overal in heel de wereld oefenen. Ideaal om sterker te worden met je eigenlichaamsgewicht.

 

Mike

CF trainer Mike

Mike doet al een aantal jaar aan CrossFit en is super enthausiast om jullie ook verder te helpen met zijn passie voor deze sport. Sinds 2021 heeft hij zijn CrossFit Level 1 gehaald en wil hij zich verder ontwikkelen als docent CrossFit bij ons op de maandag avond. Ook kun je hem tegen komen in een van onze sportlessen of als boksdocent. Mike is van vele markten thuis zoals we dat bij ons zeggen. Behalve CrossFit heeft Mike ook veel passie voor auto’s.

Ik hoop dat ik jullie snel terug zie op de maandag avond of in een van de anderen sportlessen! Let’s go to a higher level. 

 

Mandy 

CrossFit | Weightlifting trainer Mandy

Mandy is de jongste trainster van onze club maar zeker niet de minstge. Mandy doet al jaren famatiek aan CrossFit en weightlifting en heeft haar level 1 in 2021 behaald. Ze heeft heel veel plezier en passie in de sport en brengt deze graag over. Een van haar specialiteiten is ook de Strongmen les die elke vrijdag avond gegeven wordt. 

Onze jongste specialist in strongmen, weightlifting en alle anderen sportlessen. 

 

BOBBY | Gymhond / Mascotte van de zaak

© 2020 100%FitGym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% FitGym

 

Volg ons ook via: