MAAK KENNIS MET ONS TEAM

GECERTIFICEERDE TRAINERS EN PROFESSIONALS

MARLY NOOIJEN

Eigenaar van de box, Lifestyle Coach en geeft eigenlijk alle lessen die je kunt bedenken.

Mijn naam is Marly Nooijen, geboren in 1992 en ik kom uit Eindhoven. Als klein kind was ik al veel bezig met sport, waaronder dansen, turnen en karate. Later kwam daar ook nog judo bij wat ik uiteindelijk voor een lange tijd als topsport heb beoefend.

Ik heb met de wereldtop mogen trainen, veel mogen reizen en heb alles van dichtbij meegemaakt. Toen ik mijn judocarrière vroegtijdig moest beëindigen vanwege een blessure, ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in krachttraining en voeding.

Na het afronden van de middelbare school en het CIOS (sport & bewegen), ben ik Sportwetenschappen, Fysiologie en Bewegingsleer gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool. Deze Bachelor opleiding van Applied Science heb ik in 2015 afgerond.

In april 2015 heb ik ‘Marly Nooijen – lifestyle coach en personal training’ opgericht waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding, training en gedrag. Wat ik zo leuk vind, is dat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen en dat vraagt dus ook om verschillende manieren van coachen.

Ik stop nooit met leren en studeren. Vanaf mijn HBO opleiding volg ik elk jaar een extra opleiding. Zo heb ik mijn CrossFit level 1 (2017) en CrossFit level 2 (2023) behaald. Ook mag ik mijzelf sinds december 2019 junior coach level 1-2 Olympic Weightlifiting noemen. 

Met betrekking tot mijn sportieve ambities blijf ik mijn eigen CrossFit skills verbeteren en pak ik zo nu en dan met andere leden van de gym een CrossFit of Hyrox wedstrijd mee. 

In 2020 heb ik samen met Wesley een zoontje gekregen ” Dexter”. Na de gezinsuitbreiding zijn we samen ook verhuist naar Best (Dijkstraten) en hier hebben we ons gezin verder uitgebreid met onze lieve dochter “Lara” (2022). Ook zij zijn dagelijks in onze sportschool terug te vinden samen met onze hondje “Bobby”.

Een echte familie gym waarbij het community gevoel van groot belang is.

Als duizenpoot van de gym vind ik het belangrijk om verbonden te zijn met onze sporters.

Daarnaast organiseer ik regelmatig speciale events in onze club zoals: ” Jubileum borrel, Fitgym BBQ, Halloween/ Kerst wod en nog veel meer leuks”. We zijn zoveel meer dan een reguliere gym. Bij ons kom je thuis in je tweede (gym)huis.

 

 

Wesley Vissers

Dietist – Wedstrijd Coach

Mijn naam is Welsey Vissers, geboren in 1993 en ik kom oorspronkelijk uit Oosterhout. In 2017 heb ik Marly leren kennen bij 100%Fitgym en sindsdien zijn we samen. Je kunt mij dagelijks terug vinden in de gym als fanatiek sporter of als wedstrijd coach in ons kantoor.

Verder heb ik een eigen webshop met sportkleding & supplementen om mijn ultieme doel ‘ Goud op de Mstr Olympia’ te kunnen behalen [www.vintagegenetics.com].

Meer over mij vind je terug op Youtube: @VintageGenetics

Wie weet tot snel! En never forget to Stay Golden.

Mijn persoonlijke doel is de beste van de wereld zijn in de klasse Classic Physiek met de ultieme titel van Mstr. Olympia.

 

JOS

Bootcamptrainer

Ik ben Jos Baijens, 44 jaar oud, vader van 2 dochters, samenwonend en woon in Best.

Bij Fitgym, ben ik verantwoordelijk voor de bootcamplessen. Hier ben ik 5 jaar geleden mee in aanraking gekomen en sindsdien met deze sport bezig als trainer en beoefenaar. Verder loop ik ook een aantal obstacle runs per jaar, zoals Mud Masters, Army Run, Strong Viking, Buffelrun etc.

Je kunt me ook bij andere lessen tegenkomen, als trainer om iemand te vervangen of als fanatieke deelnemer.

Als trainer beschik ik over de volgende papieren: Personal Trainer en Bootcamp Trainer.

Mijn streven is om iedereen met plezier te laten sporten! Zo kom je er bij ons achter dat we echt een grote familieclub zijn.

 

Nadia

BoksFit, Weightlifting en Crossfit coach

Mijn naam is Nadia Kooistra. Sport is altijd mijn passie geweest. Ik hou van de combinatie van snelheid, kracht en souplesse. Als kind ben ik begonnen met atletiek, in eerste instantie de meerkamp, maar later heb ik mij gespecialiseerd in het sprinten. Bij de meisjes werd ik Nederlands Kampioen 100 meter estafette. Later kwam er een andere sport op mijn pad, waarbij ik mijn vechtershart leerde kennen. Dat was het boksen. Uren trainen, zweten en sparren. Alles om maar de ring in te mogen. Het districtskampioenschap van Noord-Nederland was een mooie beloning voor al die uren trainen.

Inmiddels ben ik verknocht geraakt aan krachttraining, CrossFit en Weightlifting. Het houdt mij fit en soepel en maakt dat ik mijn werk beter kan doen. Ik heb namelijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt en heb mijn eigen sportmassagepraktijk.

Je kunt mij bij 100%FitGym vinden als sporter, maar ook als trainer. Als sportmasseur kun jij mij vinden via Best Fysiek.

Met veel plezier geef ik de BoksFit, Weightlifting en Crossfit Kids en Teens lessen.

 

Evelien

CrossFit Coach & Fysiotherapeut

Mijn naam is Evelien en sinds het bestaan van 100%FitGym ben ik een fanatieke sporter bij deze te gekke sportclub. Naast mijn full-time baan als fysiotherapeut geef ik doordeweeks op woensdag twee á drie uurtjes in de week lessen CrossFit.

Ik hoop jullie meer bewust te maken van je lichaamshouding, zodat we duurzaam zo lang mogelijk samen kunnen trainen.

 

 

 

Mike

CF trainer Mike

Mike doet al een aantal jaar aan CrossFit en is super enthausiast om jullie ook verder te helpen met zijn passie voor deze sport. Sinds 2021 heeft hij zijn CrossFit Level 1 gehaald en wil hij zich verder ontwikkelen als docent CrossFit bij ons op de maandag avond. Ook kun je hem tegen komen in een van onze sportlessen of als boksdocent. Mike is van vele markten thuis zoals we dat bij ons zeggen. Behalve CrossFit heeft Mike ook veel passie voor auto’s.

Ik hoop dat ik jullie snel terug zie op de maandag avond of in een van de anderen sportlessen! Let’s go to a higher level. 

 

Mandy 

CrossFit | Weightlifting trainer Mandy

Mandy is de jongste trainster van onze club maar zeker niet de minste. Mandy doet al jaren famatiek aan CrossFit en weightlifting en heeft haar level 1 in 2021 behaald. Ze heeft heel veel plezier en passie in de sport en brengt deze graag over. Een van haar specialiteiten is ook de Strongmen les. Naast de volwassen CrossFit en strongmen lessen geeft zij ook les aan onze CrossFit kids en tieners. 

Onze jongste specialist in strongmen, weightlifting en alle anderen sportlessen. 

 

BOBBY | Gymhond / Mascotte van de zaak

© 2020 100%FitGym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% FitGym

 

Volg ons ook via: