BoksFit groepslessen bij 100%FitGym

Onder begeleiding van onze ervaren BoksFit coaches Nadia en Miryam word je niet alleen sterker en fitter, maar leer je ook de juiste technieken qua stoten en trappen. Beide dames hebben meegedraaid met de Nederlandse top en zorgen voor een intensieve les, die natuurlijk veilig verloopt.

Tijdens de BoksFit les maak je gebruik van boxingpads, trapzakken en bokszakken (180 cm), maar worden ook de trainingsmaterialen van 100%FitGym gebruikt. Je traint de coördinatie van je armen en benen, want ook je voetenwerk is belangrijk bij het boksen! Middelen om dit te trainen zijn bijvoorbeeld een springtouw en speedladder.

De beste manier om te proeven van BoksFit is met een gratis en vrijblijvende proefles. Je hebt hiervoor geen eigen materialen nodig. Neem contact op en meld je aan!

Wat staat er centraal tijdens onze BoksFit trainingen?

w

Verbinding

In de huidige maatschappij zien we elkaar meer digitaal dan face-to-face. Daarom focussen wij ons juist op verbinden van mensen. Trainen in groepsverband helpt daarbij, net als het sociale aspect, waarbij plezier en teamspirit voorop staan. Bovendien train je in een groep vaak intensiever dan dat je alleen zou doen.

Vetverbranding

Elke BoksFit les is weer anders en heel gevarieerd. Wist je dat boksen één van de meest effectieve manieren is om vet te verbranden? Daarnaast verbeter je met de BoksFit lessen je conditie, leer je om jezelf te verdedigen en bovendien is de sfeer in de groep super.

Word fitter

Wij stimuleren een gezondere levenstijl en werken samen aan de fitste versie van onze leden. Tijdens de BoksFit lessen wordt er altijd op een functionele en met veel variatie getraind. Je wordt continu geprikkeld en uitgedaagd en elke les is weer een verrassing. Je zult merken dat je steeds fitter wordt.

Meest gestelde vragen over BoksFit

Wanneer zijn de BoksFit lessen?

Elke dinsdag en donderdag is er een BoksFit les van 19.30 tot 20.30. Wanneer er meer vraag is naar onze BoksFit lessen, breiden we het lesrooster hierop uit. Onze BoksFit lessen zijn laagdrempelig en iedereen kan meedoen op eigen niveau.

Je hebt geen bokservaring nodig. Je hoeft dus ook echt niet bang te zijn dat je niet met de groep mee kunt. Kom gerust een keertje meedoen! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel deelnemers zitten er in een BoksFit les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we tijdens de BoksFit lessen met een maximum van 10 deelnemers in een les. Tijdens de meeste lessen zijn we met een groep van zo’n 6 deelnemers. Zo behouden we gemakkelijk het overzicht en krijg jij de aandacht die je verdient! Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen op ons rooster.

Wat zijn de tarieven voor een BoksFit les?

Wij houden de kosten voor onze Boksfit lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Onbeperkt BoksFit, Bootcamp en fitness kost € 51,50 per maand. Voor 1x per week betaal je slechts € 38,50 per maand.

Kies je een onbeperkt of 2x per week CrossFit/groepsles abonnement, dan kun je met je sportcredits ook meedoen met BoksFit. Meer uitleg daarover vind je op onze tarieven pagina. #8db60

Liever geen abonnement? We hebben ook groepsles 10-rittenkaarten voor € 125,-.

Hoe meld ik mij aan voor een BoksFit abonnement of rittenkaart?

Aanmelden doe je eenvoudig door je online in te schrijven. Maak jouw keuze tussen een abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je smartphone.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Daarna kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app.

Klik op rooster en meld je aan voor een BoksFit les op dinsdag en/of donderdag. Je staat dan direct aangemeld. Aanmelden voor een sportles kan maximaal 2 weken van tevoren, afmelden graag 4 uur van te voren.

 

Gratis een BoksFit proefles meedoen?

11 + 7 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best