Bootcamp groepslessen bij 100%FitGym

Tijdens de bootcamp lessen train je buiten in een natuurlijke omgeving. Wil je aan je kracht, conditie, explosiviteit en snelheid werken? Met de bootcamp lessen krijg je dit alles-in-één. Bootcamp is een spierversterkende en uithoudingsvermogende sport met een flinke dosis fun in de groep. 

Onder begeleiding van onze gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer Jos wisselen fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) elkaar continu af. Je zult merken dat je elke les een stukje fitter wordt en je in een korte periode je grenzen verlegt.

Meer informatie of een gratis proefles? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Wat staat er centraal tijdens onze Bootcamp trainingen?

w

Verbinding

In een wereld waar we steeds meer digitaliseren, focussen wij ons op verbinden. Doordat we trainen in groepsverbrand is het niet alleen gezellig, maar train je vaak ook nog intensiever dan dat je alleen zou doen. Bovendien is er in onze Bootcamp lessen een gezellige sfeer met veel humor.

Sterker lichaam

Tijdens een bootcamp les train je veel met je eigen lichaamsgewicht, waardoor je gehele lichaam sterker wordt. Daarnaast maken we gebruik van ‘trainingsmaterialen’ die we tegen komen zoals bankjes, bomen, heuvels en zandvlaktes of nemen we materiaal mee uit de gym, zoals kettlebells en medicine ballen.

Word fitter

Wij stimuleren een gezondere levenstijl en werken samen aan de fitste versie van onze leden. Tijdens de bootcamp lessen wordt er altijd op een functionele en met veel variatie getraind. Alle lessen zijn anders, waardoor je continu geprikkeld en uitgedaagd wordt. Je zult merken dat je steeds fitter bent.

Meest gestelde vragen over Bootcamp

Wanneer zijn de bootcamp lessen?

Elke dinsdag & donderag is er een bootcamp les van 19.30 tot 20.30 uur en zondag van 10.00 tot 11.00 uur. Daarnaast is er op zondag van 11.00 tot 11.30 nog een half uurtje extra tijd voor de fanatiekelingen. Onze bootcamp lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gemiddelde sporters. Alle oefeningen kunnen aangepast worden op eigen niveau. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet met de groep mee kunt. Kom gerust een proefles doen! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel Bootcampers zitten er in een les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we tijdens de bootcamp lessen met een maximum van 15 bootcampers in een les. Tijdens de meeste lessen zijn we met een groep van zo’n 10 deelnemers. Zo behouden we gemakkelijk het overzicht tijdens een les en kunnen we gerichter resultaat boeken.

Wat zijn de tarieven voor een Bootcamp les?

Wij houden de kosten voor onze Bootcamp lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Zo betaal je voor een onbeperkt bootcamp abonnement slechts € 37,50 per maand.

Liever geen abonnement? We hebben ook Bootcamp rittenkaarten. Je hebt een 10 rittenkaart voor € 95,00 (€ 9,50 per les).

Hoe meld ik mij aan voor een Bootcamp abonnement of rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Maak jouw keuze tussen een abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op rooster en meld jezelf aan voor de Bootcamp les op dinsdag, donderdag of zondag. Je staat dan direct aangemeld. Met een onbeperkt bootcamp abonnement kun je je ook aanmelden voor alle lessen. Elke les is anders: er staat altijd een nieuwe uitdaging voor je klaar! Aanmelden voor een sportles kan maximaal 2 weken van te voren, afmelden graag 4 uur van te voren.

Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen op ons rooster.

Gratis een Bootcamp proefles meedoen?

4 + 1 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best