Calisthenics bij 100% FitGym

Tijdens de Calisthenics lessen ligt de focus op oefeningen met lichaamsgewicht en krachtontwikkeling in het bovenlichaam. Daarnaast richten we ons op de rompstabiliteit, mobiliteit en lenigheid. Een goede pull-up, muscle-up of handstand kan alleen indien je gebruik maakt van de full Range Of Motion (ROM).

Wat we belangrijk vinden is om je een stabiele basis aan te leren en om je kracht te laten toenemen bij bijvoorbeeld de push-ups, handstand, bar muscle-ups of wat denk je van de human flag?

Meer informatie of een gratis proefles plannen? App, bel of mail ons. Neem contact op > 

Wat staat er centraal tijdens de Calisthenics les?

*

Beginners & gevorderden

We starten de Calisthenics les altijd met een specifieke warming-up, waarin rompstabiliet,  mobiliteit en lenigheid centraal staan. Elke les staan er één of twee Calisthenics movements centraal, die we aanleren van makkelijk naar steeds een stapje moeilijker. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen.

R

Waarom Calisthenics?

Je wordt fitter, de lessen zijn uitdagend op je eigen niveau en je kunt Calisthenics overal beoefenen. Verder biedt het je de ideale basis voor alle andere sporten die je beoefent. Bekende oefeningen in deze lessen push-ups, pull-ups, muscle-ups, handstand, burpees, dips, L-sit human flag en nog veel meer!

Word sterker

De sleutel tot succes ligt in de basiskracht. Tijdens de les train je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht. Je wordt sterker in de basisoefeningen, waardoor je op eigen kracht een niveau hoger komt. Bovendien: doordat je op je eigen niveau kunt trainen, is de kans op blessures aanzienlijk kleiner.

Meest gestelde vragen over Calisthenics

Wanneer zijn de Calisthenics lessen?

Elke donderdagavond is er een calisthenics les van 19.30 tot 20.30 uur. Je kunt van tevoren of erna ook nog vrij trainen als je dat fijn vindt. Onze fitnessruimte is 24/7 beschikbaar voor onze sportleden.

De Calisthenics lessen zijn geschikt voor beginnende, gemiddelde en gevorderde sporters. De oefeningen kunnen aangepast worden op ieders niveau. Wees dus niet bang dat je niet met de groep mee kunt. Kom gerust een proefles doen! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel sporters zitten er in een les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen ons op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we tijdens de lessen met een maximum van 10 deelnemers.

Tijdens de meeste Calisthenics lessen zijn we met een groep van ongeveer 6 tot 8 deelnemers. Zo behouden we het overzicht tijdens een les en kunnen we gerichter resultaat boeken.

Wat zijn de tarieven voor een Calisthenics les?

Wij houden de kosten voor de Calisthenics lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Zo betaal je voor abonnement voor 1x per week genaamd ‘CrossFit/Gymnastics’ € 30,00 per maand. Een onbeperkt groepsles & open gym abonnement is er vanaf €55,00 per maand.

Liever geen abonnement? We hebben ook groepsles rittenkaarten. Een 11-rittenkaart kost € 130,00 (deze rittenkaart is één jaar geldig).

Momenteel hebben we een ACTIE en kun je 2 maanden ONBEPERKT sporten voor slechts €49,95! Kom je ook kennis maken met onze sports community?

Hoe meld ik mij aan voor een abonnement of rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Maak jouw keuze voor een abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je telefoon. Voor Calisthenics kies abonnement 1, waarin ook CrossFit staat vermeld.

Inloggen kan met je eigen gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op ‘rooster’ en meld je aan voor de Calisthenics les op donderdag of een andere les naar keuze. Met een onbeperkt CrossFit, groepsles abonnement kun je je aanmelden voor alle lessen, zoals Bootcamp of BoksFit. Elke les is anders, elke keer een nieuwe uitdaging! Aanmelden kan maximaal 2 weken van te voren, afmelden graag 4 uur van te voren.

Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen op ons rooster.

Gratis een Calisthenics proefles meedoen?

3 + 9 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best