CrossFit voor volwassenen

Elke training is een uitdaging met CrossFit

CrossFit maakt je algeheel fit en sterk. Dit gebeurt dankzij gevarieerde training op kracht, maar ook uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit en coördinatie. CrossFit is iets voor jou als je:

  • graag vet wilt verbranden
  • lekkerder in je vel wilt zitten
  • je conditie wilt verbeteren
  • sterker wilt worden, zowel fysiek als mentaal

Naast individuele WOD’s heb je bij CrossFit ook Buddy WOD’s en Team WOD’s. Je werkt dan dus samen, waardoor je elkaar motiveert en beter leert kennen. Bij 100%FitGym kennen we iedereen bij naam en weten we per lid wat de sterke punten zijn en waar we samen nog aan kunnen werken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Heb je te maken met een blessure? Dan trainen we hier samen gewoon omheen.

We hebben speciaal voor beginnende CrossFitters ook laagdrempelige CrossFit beginnerslessen. Tijdens deze lessen leer je de “Fundamentals” zoals de squat, deadlift, press, snatch en nog veel meer.

Meer informatie of een gratis proefles doen? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op >

CrossFit bij 100%Fitgym

De fitse versie van jezelf!

CrossFit combineert het beste uit gewichtsheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Gedurende de training voer je functionele bewegingen uit, vaak op een gevarieerde manier en op een hoog tempo.

WOD

Elke dag staat er een andere work-out op het programma. Dit is de zogemaande Workout Of the Day, ook wel WOD genoemd. Alle WOD’s kun je achteraf loggen in onze Sport Bitt ap. Zo wordt je progressie meetbaar.

CrossFit coaches

Wij vinden het belangrijk om in onze box te innoveren en onze kennis wetenschappelijk te onderbouwen. Het geven van trainingen is een vak op zich en dat vergt speciale vaardigheden van onze hoog opgeleide CrossFit coaches.

Meest gestelde vragen


Wat leren we tijden een CrossFit les en heb ik ervaring nodig?

Bij CrossFit Batadorp kun je op je eigen niveau instromen. Of je nu een beginnend of ervaren sporter bent, iedereen kan meedoen. Onze CrossFit coaches helpen je graag en houden rekening met elke situatie.

Tijdens de CrossFit lessen beoefen je diverse technieken zoals de squat, deadlift, clean, snatches, handstand en nog veel meer. We leren je deze technieken stap voor stap aan. Eén van onze speerpunten is aandacht voor techniek, aangezien dit essentieel is voor je progressie en blessurepreventie.

Hoe ziet een CrossFit les eruit?

We starten de les altijd met een warming-up, gevolgd door een stukje techniek, kracht en we sluiten af met een WOD. Alle onderdelen kun je op eigen niveau doen. Zo worden de work-outs aangepast aan de hand van gewicht, volume (herhalingen en sets) of de duur (tijd). 

Hoeveel deelnemers zitten er in een CrossFit les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we met maximaal 10 deelnemers in een les. Ze houden we overzicht en kunnen we gerichter resultaat boeken. Met de huidige RIVM richtlijnen trainen we met maximaal 8 deelnemers tijdens een CrossFit les. Zo heeft iedereen een vaste plek in ons grote ATX rek.

Inschrijven voor de sportlessen kan gemakkelijk via de Sportbit app. In het rooster kun je je maximaal 2 weken van tevoren aanmelden en minimaal 4 uur van te voren afmelden. Last minute aanmleden kan altijd. De les gaat door bij 4 deelnemers of meer.

Hebben jullie ook specialiteit lessen?

Jazeker. Naast de reguliere CrossFit lessen, bieden wij ook weightlifting en gymnastics lessen aan. De gymnastic lessen staan elke zondag op ons rooster en de weightlifting lessen op vrijdag.

De focus ligt bij Gymnastics op oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals de push-up, handstand, pull-ups, bar muscle ups. Ook voor deze lessen geldt dat er veel gevarieerd wordt, maar je kunt altijd meedoen op je eigen niveau.

Tijdens de weightlifting les wordt er veel gewerkt met de barbell. De snatch (trekken) en clean & jerk ( voorslaan en stoten) staan hierbij centraal. Onze weightlifting trainers zijn speciaal voor deze lessen via de NGB (Nederlandse GewichtshefBond) gecertificeerd op level 1 & 2.

Verder hebben we voor de beginnende CrossFitter ook speciale beginnerslessen op ons rooster. Zo maak je kennis met de ” fundamentals” ook wel de basis oefeningen in de CrossFit wereld. 

Wat zijn de kosten voor een CrossFit abonnement?

Wij hanteren 3 verschillende soorten CrossFit abonnementen. Zo heb je de keuze om 1x, 2x of onbeperkt te komen sporten. Ook kun je kiezen uit maandelijks opzegbare abonnementen, jaarabonnementen, tweejaarabonnementen of een rittenkaart, zie ook het volledige overzicht op onze tarievenpagina.

Een CrossFit abbonement voor 1x per week is er af vanaf € 30,00 per maand. Voordat je een abonnement bij ons afsluit is het natuurlijk wel zo handig om te kijken of je het leuk vindt. Je bent daarom altijd welkom om eerst een gratis proefles te volgen.

Hoe meld ik me aan voor een CrossFit abonnement of rittenkaart?

Aanmelden kan gemakkelijk via de button ‘aanmelden voor een sportabbonement / rittenkaart’. Maak jouw keuze tussen een abonnement of rittenkaart en meld je aan.

Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon. Inloggen kan met je e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van de 100%FitGym app. Klik op rooster en meld je aan voor een CrossFit les. Er staan elke dag CrossFit lessen op ons rooster zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Met een CrossFit abbonement kun je ook deelnemen aan alle anderen groepslessen of open gym (fitness).

Gratis proefles CrossFit uitproberen?

3 + 3 =

Wat ons nog meer uniek maakt?

Bij CrossFit Batadorp zijn we niet alleen van de reguliere lessen. Zo organiseren we regelmatig een speciale sportles zoals de Paas, Halloween, Moederdag/Vaderdag en Kerst WOD. Je mag dan vrijblijvend vrienden en familie meenemen om deze speciale gelegenheden met ons te vieren. Vaak zit hier ook een thema aan vast en een brunch of diner.

In mei organiseren we elk jaar de 100%FitGym BBQ en in andere maanden komen de ‘WoofCamps: bootcamp met je hond’ en Familiebootcamp voorbij. In augustus doen we met een grote groep mee met de Buffelrun. De Woofcamp en familiebootcamp zijn voor onze leden geheel kostenloos.

Meedoen aan deze evenementen is overigens uiteraard vrijblijvend. Wij doen dit om mooie herinneringen te maken die je nooit meer zult vergeten. Wij hechten hier veel waarde aan. Bij CrossFit Batadorp / 100%FitGym is het niet ieder voor zich, maar vormen we samen een community.

Meer informatie of een gratis proefles doen? Neem contact met ons op >

Volg ons op social media:

Instagram

#CrossFitBatadorp #100FitGym

FaceBook

@100FitGym

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best