Functional Training

Functional Training bij 100%FitGym

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen onder begeleiding van één van onze professionele trainers? Dan is de Functional Training iets voor jou. Op zaterdagochtend kun je lekker een uurtje meedoen van 9.00 tot 10.00 uur.

Deze les kun je meedoen op je eigen niveau. Nog nooit gesport? Geen probleem! Deze les is geschikt voor beginnende sporters. We leggen stap voor stap de oefeningen uit zodat je alles goed kan uitvoeren. Gewicht en het aantal herhalingen worden aangepast op eigen sportniveau.

Meer informatie of een gratis proefles doen? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Wat staat er centraal tijdens onze Functionele trainingen?

w

Verbinding

We leven in een maatschappij waarin digitalisering een ‘hot topic’ is. Wij brengen mensen veel liever fysiek bij elkaar om te werken aan de beste versie van henzelf en om mensen te verbinden met elkaar. Doordat we trainen in groepsverbrand is het niet alleen gezellig, maar train je vaak ook intensiever
dan dat je alleen zou doen.

Sterker lichaam

Functional Training is een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen, die ook in het dagelijkse leven voorkomen. Je werkt vooral met losse materialen waarmee je jouw gehele lichaam sterker maakt. Denk hierbij aan: kettlebells, dumbbells, barbells en verschillende soorten medicine ballen.

Word fitter

Wist je dat deze training je kan helpen met het verbeteren van een slechte houding en de disbalans in spiermassa, die veroorzaakt wordt  door bijvoorbeeld de dagelijkse werkhouding aan een bureau? Daarnaast is deze training ideaal voor vetverbranding, doordat je full body, kracht en uithoudingsvermogen met elkaar afwisselt, wat je metabolisme stimuleert.

Meest gestelde vragen over Functional Training

Wanneer zijn de Functional Training lessen?

Op dit moment bieden we functional training aan op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 en op dinsdag avond van 19.30-20.30. 

Deze training is geschikt voor beginnende als gemiddelde sporters. Alle oefeningen kunnen aangepast worden op eigen niveau. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet met de groep mee kunt. Kom gerust eens proeven! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel deelnemers zitten er in een les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen ons op kwalitatieve trainingen, met persoonlijke aandacht. We trainen tijdens Functional Training met een maximum van 10 mensen.  Meestal zijn we met ongeveer 7 deelnemers. Zo houden we het overzicht tijdens een les en kunnen we gericht resultaat boeken. De leeftijd van de deelnemers van deze les ligt tussen de 28 en 55 jaar.

Wat zijn de tarieven voor een functional training les?

Wij houden de kosten voor de Functional Training lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Zo betaal je per maand slechts € 38,50. Je kunt je credit ook besteden aan alle anderen groepslessen. Wil je graag 2 x per week trainen? Dan kun je één credit besteden aan Functional Training en de andere besteden aan een andere groepsles, zoals bijvoorbeeld een CrossFit les of BoksFit groepsles.

Wil je liever geen abonnement? We hebben ook groepsles rittenkaarten. Je hebt een 10 rittenkaart voor € 125,-. Deze ritten kun je ook besteden aan alle andere groepslessen zoals: CrossFit, BoksFit, bootcamp, weightlifting of een Gymnastics les.

Hoe meld ik me aan voor Functional Training (abonnement of rittenkaart)?

Aanmelden kan door je online in te schrijven. Maak jouw keuze tussen een abonnement (abonnement 1) of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op ‘rooster’ en meld je aan voor de Functional Training op zaterdagochtend. Je staat dan direct aangemeld. Met een onbeperkt groepsles/CrossFit abonnement kun je je aanmelden voor alle lessen. Elke les is anders: er staat altijd een nieuwe uitdaging voor je klaar! Aanmelden voor een sportles kan maximaal 2 weken van tevoren, afmelden graag 4 uur van te voren.

Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen er op ons lesrooster komen.

Gratis een Functional Training les meedoen?

2 + 9 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best