Gymnastics bij 100%FitGym

Tijdens de CrossFit Gymnastics lessen ligt de focus op ‘bodyweight’ oefeningen en krachtontwikkeling in het bovenlichaam. Daarnaast richten we ons op de rompstabiliteit, mobiliteit en lenigheid. Een goede pull-up, muscle up of handstand kan alleen indien je gebruik maakt van de full Range Of Motion (ROM).

Wat we belangrijk vinden is om je een stabiele basis aan te leren, zodat je mee kan doen op zijn of haar eigen niveau, zoals dit ook geldt bij de CrossFit lessen. Deze les is belangrijk wanneer je een betere CrossFitter wilt worden en/of feedback wilt om jezelf te verbeteren in gymnastics.

Meer informatie of een gratis proefles plannen? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Wat staat er centraal tijdens de Gymnastics les?

*

Beginners & gevorderden

We starten de Gymnastics les altijd met een specifieke warming-up, waarin rompstabiliet,  mobiliteit en lenigheid centraal staan. Elke Gymnastics les staat er één gymnastic movement centraal, die we aanleren van makkelijk naar steeds een stapje moeilijker.
Zo kan iedereen deelnemen op eigen niveau.

R

The Basics of Gymnastics

We richten ons op balans, ritme, behendigheid en coördinatie in de oefeningen, zoals de pull-ups, push-ups, airsquats en dips. Als deze basisoefeningen beheerst worden, komt onder andere aan bod: de handstand, handstand push-ups, muscle ups, kipping, butterfly pull-ups, L-Sit en pistol squats. En nog veel meer.

Word sterker

De sleutel tot succes ligt in de basis kracht. Tijdens de les train je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht. Je wordt sterker in de basisoefeningen, waardoor je op eigen kracht een niveau hoger komt. Bovendien: doordat je op je eigen niveau kunt trainen, is de kans op blessures aanzienlijk kleiner.

Meest gestelde vragen over Gymnastics

Wanneer zijn de gymnastics lessen?

Elke zondag is het bij ons ‘Gymnastics Sunday’. De eerste les is van 9.00-10.00 en de tweede van 10.00-11.00 uur. Onze gymnastics lessen zijn geschikt voor zowel beginnende, gemiddelde als gevorderde sporters. De oefeningen kunnen aangepast worden op ieders niveau. Wees dus niet bang dat je niet met de groep mee kunt. Kom gerust een proefles doen! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel sporters zitten er in een les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen ons op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we tijdens de Gymnastics lessen met een maximum van 10 deelnemers.

Tijdens de meeste Gymnastics lessen zijn we met een groep van ongeveer 8 deelnemers. Zo behouden we gemakkelijk het overzicht tijdens een les en kunnen we gerichter resultaat boeken. Wanneer we merken dat er meer animo is voor de Gymnastics les komt er een uur bij van 11.00-12.00 uur.

Wat zijn de tarieven voor een Gymnastic les?

Wij houden de kosten voor de Gymnastics lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Zo betaal je voor abonnement voor 1x per week ‘CrossFit/Gymnastics’ € 32,50 per maand. Een onbeperkt groepsles & open gym abonnement is er vanaf €57,50- per maand.

Liever geen abonnement? We hebben ook groepsles rittenkaarten. Een 10 lessen rittenkaart kost € 125,-. (deze rittenkaart is één jaar geldig).

Hoe meld ik mij aan voor een abonnement of rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Maak jouw keuze voor een abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon. Voor Gymnastics kies abonnement 1, waarin ook CrossFit staat vermeld.

Inloggen kan met je eigen gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op ‘rooster’ en meld je aan voor de Gymnastics les op zondag of een andere les naar keuze. Met een onbeperkt CrossFit, groepsles abonnement kun je je aanmelden voor alle lessen, zoals Bootcamp of BoksFit. Elke les is anders, elke keer een nieuwe uitdaging! Aanmelden kan maximaal 2 weken van te voren, afmelden graag 4 uur van te voren.

Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen op ons rooster.

Gratis een Gymnastics proefles meedoen?

2 + 5 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best