Aanbod groepslessen

Word de fitste versie van jezelf! CrossFit combineert het beste uit gewichtheffen,
atletiek en gymnastiek in één training. Elke
dag wacht er een andere work-out op je!

Meer over CrossFit >

Olympisch gewichtheffen is een technische krachtsport, waarbij zware gewichten boven
het hoofd getild worden. Met weightlifting  verbetert je explosiviteit, snelheid en kracht.

Meer over Weightlifting >

Tijdens deze lessen ligt de focus op kracht, mobiliteit, lenigheid en rompstabiliteit. Je leert o.a. pull-ups, touwklimmen, dips, push-ups, handstands, muscle ups, kipping en meer!

Meer over Gymnastics >

Verbeter je uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit en snelheid. Je traint elke les je volledige lichaam op een gevarieerde manier. Een les met veel variatie.

Meer over Functional Training >

Leer de juiste technieken van stoten en trappen en verbeter je conditie. Elke BoksFit les is anders. Wist je dat boksen één van de meest effectieve manieren is om vet te verbranden?

Meer over BoksFit >

Tijdens de Bootcamp lessen train je buiten in een natuurlijke omgeving. Wil je aan je kracht, conditie, explosiviteit en snelheid werken met een flinke dosis fun? Kom dan meedoen!

Meer over Bootcamp > 

Tijdens deze lessen dagen we onze kids uit met verschillende gave sport skills. We maken ze bewust van hun eigen lichaam en hoe ze deze zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen bewegen. 

Meer over CrossFit Kids >

Ga samen met je kleintje aan de slag om sterker en fitter te worden! Behalve dat we de mama's wekelijks sterker maken, houden we de groei en ontwikkeling van de baby's goed in de gaten.

Meer over Mama & BabyFit

Bij ons kun je komen sporten wanneer jij wil in een omgeving die prettig voelt en met de beste begeleiding die jou helpt om resultaten te boeken.

Wij zijn 24/7 geopend!

Meer over Fitness >

Tijdens deze lessen maken we onze tieners sterker, sneller en fitter! Ook leren ze tijdens de les om samen te werken met anderen tieners. CrossFit is de perfecte aanvullende sport om beter te worden in alle anderen sporten.

Meer over CrossFit Teens >

Calisthenics is een combinatie van kracht, souplesse, en controle. Je traint voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht waardoor je het overal ter werled kunt doen. Het doel van de trainingen is het vergroten van de spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudsvermogen. 

Meer over Calisthenics >

It’s you against you.

Maak kennis met 100%Fitgym in Best

We nodigen je graag uit om een keer bij ons langs te komen. Als je ons even belt, of een e-mail of appje stuurt, maken we een afspraak voor een rondleiding of een gratis proefles.

Iedereen die lid wordt bij 100%Fitgym krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Via je smartphone of desktop kun je jezelf aanmelden om vrij te fitnessen of in te schrijven voor één van de tientallen groepslessen per week.

Geen pasjessysteem, geen inschrijfgeld. Alles gaat bij ons via de Sportbit app. Deze app kun je downloaden via de App Store (iPhone) of Play Store (Android).

Ben je lid van onze gym en wil je gebruik maken van ons 24/7 toegang systeem? Dat kan! Laat het ons weten via info@100fitgym.nl of Whatsapp: 06-39474527.

Aanbod coaching

100%FitGym geeft deskundig advies over voeding en training. In een persoonlijk consult bespreken we je wensen en doelen. Wil jij voorgoed veranderen en resultaten boeken
die je altijd al wilde? Geen jo-jo effect, maar
een echte levenstijlverandering. Jouw doel
is onze missie! Bekijk de reviews, raak geïnspireerd en behaal je droomdoelstelling.

Meer over Face-to-Face coaching >

Zoek je een online coach die je verder helpt
op het gebied van voeding, training en gedrag?
Wil jij afvallen, fitter worden, je vetpercentage verlagen of juist aankomen, maar je weet niet meer waar te beginnen? Wil je voorgoed resultaat? Wij helpen je met een voedingsprogramma & beweegadvies op
maat, afgestemd op jouw doel en voorkeuren. 

Meer over Online Coaching >

Altijd al wedstrijdkriebels gehad voor het bodybuilding podium? Of staat dit op je
buck-it list? Droom je van een top 5 call-out
of zelfs een PRO-CARD? Wij, Wesley Vissers
en Marly Nooijen, weten uit ervaring dat wedstrijdvoorbereiding zeker niet eenvoudig
is. Wij bieden je professionele begeleiding in jouw bodybuildingtraject. 
 

Meer over Team Vintage Genetics >

WAT ZEGGEN ONZE SPORTERS

100%FitGym
5.0
Based on 26 reviews
powered by Facebook
Wendy Post - Barentsen
Wendy Post - Barentsen
2021-10-28T05:29:13+0000
Veelzijdige gym, met kleinschalige groepen voor de diverse lessen. Gevarieerd aanbod met deskundige instructeurs. Je... werkt hier echt aan verbetering van jezelf, zowel qua conditie, spierkracht en ook in je techniek. Ik ga altijd met veel plezier hier sportenread more
Kim de Brouwer
Kim de Brouwer
2021-02-01T09:14:55+0000
Hele fijne sportschool! Lessen in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Hele fijne sfeer. Ook de... voedingsbegeleiding/coaching is van hoge kwaliteit.read more
Anja Kooistra
Anja Kooistra
2020-07-16T13:22:29+0000
Van groepslessen tot 24/7 vrij sporten. Een sportschool voor het hele gezin met veel persoonlijke aandacht voor de... leden. Ik zie alleen maar enthousiaste gezichten thuis nadat er bij 100%FitGym is gesport.read more

The only sport where the loudest cheers are for the last finish #CrossFitBatadorp

Volg je ons op social media?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

© 2020 100%FitGym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% FitGym

 

Volg ons ook via: