Weer lekker in je vel!

Bij 100%FitGym in Best kun je terecht voor deskundig advies over voeding en training in relatie tot je gezondheid. In een persoonlijk consult (face to face afspraak), waar je wensen centraal staan worden je doelen besproken.

Je wordt profesioneel geholpen door Marly Nooijen die een 4-jarig HBO opleiding heeft gevolgd waarin naast wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en training aandacht besteed wordt aan gedragsverandering. Een Lifestyle Coach is de deskundige op het gebied van voeding, training en gedrag.

Omdat je eetpatroon een onderdeel is van je leefpatroon bekijken we niet alleen wat je eet, maar ook je leefsituatie, werk, gezin enzovoorts. Het veranderen van (eet)gedrag is ook inzicht creëren in eigen gewoontes. Bewustwordering is daarom ook een belangrijke factor. Ik ben hierin graag je persoonlijke coach.

Graag nodig ik je uit om rond te kijken op onze website en bij eventuele vragen vrijblijvend telefonisch contact op te nemen over wat ik voor u kan betekenen. Nieuwsgierig naar de behaalde resultaten van mijn clienten? Lees hieronder verder.

“Een coach een stok achter de deur”

Na het online invullen van een intakeformulier plannen we een persoonlijke één op één gesprek op onze praktijk in Best of via een online call. Aan de hand van dit consult maakt Marly een programma op maat.

Wanneer je langs komt op onze praktijk locatie worden er ook verschillende metingen gedaan om je gezondheid zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zo kun je denken aan een huidplooimeting, gewichtsmeting, omtrek metingen en een bloeddruk meting. Deze metingen komen maandelijks terug om te zien wat voor effect het voedings- en trainingsschema gehad hebben. Je hebt dus maandelijks die stok achter de deur van jouw coach die je terug ziet op onze locatie in Best of waarmee je online een afspraak in boekt.

Start nu met jouw lifestyle traject!

“YES !! Het is gelukt om binnen het gestelde doel van 3 maanden onder de 100 kg te komen. Marly, dank je wel voor de steun en de schema’s zonder dit was het zeker niet gelukt. Op naar de 90 kg.”

John

Trainer , Van Den Bosch Transporten

“Ja.. Toch iets om trots op te zijn! 10 februari beginnen met een vetpercentage van 26% vanmorgen mijn 2e meting gehad en afgesloten met een vetpercentage van 21.5%! Ik ben toch wel trots op mezelf.. en natuurlijk had ik dit niet gekund door de goede coaching en begeleiding! Nou.. ik zeg goed weekend en op naar maand 3!!”

Margot

Marly weet waar ze over praat en laat je ook vrij om aan te geven waar je voorkeuren liggen en wat voor jou werkt.

Bart

Mede-eigenaar, Albert Heijn

“Wij zijn vanaf eind december “under construction” bij Marly. We hebben Marly leren kennen als iemand die erg motiveerd en luistert naar onze behoeften en wensen. Ze komt steeds met nieuwe oefeningen en recepten, om uit te proberen. Ook neemt ze regelmatig contact op, over hoe de vorderingen gaan of voor een peptalk.Wanneer wij vragen hebben staat ze hier altijd voor open. Helemaal geweldig natuurlijk als het weer tijd is voor de metingen en ziet hoeveel je weer vooruitgegaan bent.”

Bernice

Verpleegkundige, De Berkenschutse

Vandaag mijn eerste meting gehad, en hoewel de meeste mensen graag wat kwijt willen ben ik een uitzondering op de regel en wil ik er graag wat bij! Ja dat kan ook. Uit mijn eerste meting blijkt dat ik 3 kg!! ben aangekomen in ongeveer een maand tijd! En dat allemaal dankzij een beetje doorzettingsvermogen en begeleiding van een hele fijne coach! Thanks!! Op naar de volgende meting!

Melanie

Begeleider, Gemiva-SVG groep

Vandaag ben ik een maand onder begeleiding bij Marly Nooijen. 4kg kwijt en vetpercentage met iets meer als 2% gezakt! Me very happy! Thanks Marly! Fijn en zonnig weekend allemaal!

Anke

© 2020 100%FitGym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% FitGym

 

Volg ons ook via: