Mama & Baby Fit lessen bij 100%FitGym

Ben je net moeder geworden en wil je lekker sporten, maar heb je geen opvang of oppas? Tijdens de Mama & Baby Fit les ga je samen met je kleintje aan de slag om sterker en fitter te worden.

Tijdens de zwangerschap heb je te maken met de zwangerschapshormonen, die de bekkenbodem en banden zwakker maken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je na de bevalling weer snel terug in vorm bent. Hiervoor bouwen we de trainingen rustig op. Wij houden rekening met hormonale veranderingen, rug/bekken klachten, diastase en eventuele laesies. Iedere bevalling is anders en dat houdt in dat iedereen ook anders hersteld.

Behalve dat we de mama’s wekelijks sterker maken, houden we de groei en ontwikkeling van de baby’s goed in de gaten. Zo controleren we wekelijks de ronding van het hoofdje en stimuleren we de buikligging. Daarnaast maken we de mama’s handiger in het roterend hanteren en ontwikkelen we meer variaties in draagposities om rug- en bekkenklachten te voorkomen. 

Verder draait de Mama & Babyfit les erom om te spelen en bewegen met onze baby’s. Dit is goed voor hun motorische ontwikkeling en spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast leren we je praktische tips over het dragen, aankleden en verschonen van je baby.

Meer vragen over Mama & Babyfit? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Meest gestelde vragen over Mama & Baby Fit

Voor wie is de Mama & Baby Fit les?

Deze lessen zijn bedoeld voor mama’s en hun baby(‘s). De geschikte leeftijd om te starten is wanneer de baby(‘s) tussen de 6 en 8 weken oud zijn voor de Mama & Babyfit les. De Mama & DreumesFit les is geschikt voor de Mama’s waarvan de baby’s er tijgerend, kruipend of lopend van door gaan. Denk dan aan de leeftijd van 9 maanden tot 2 jaar. 

Wat zijn de kosten?

Een rittenkaart voor 5 lessen Mama & Baby Fit kost € 49,00. Heb je al een sportabonnement bij ons? Dan kun je je sportcredits ook inzetten voor de Mama & Babyfit les of de Mama & Dreumes fit les. 

Wat moet ik meenemen naar de les?

Zorg ervoor dat je een hydrofiele luier mee hebt, een handdoek en een kleurrijk speeltje. Ook kan het handig zijn om een reserve luier mee te nemen en eventueel voeding voor de baby.

Wanneer is de mama en babyfit les?

Op dit moment is er geen vaste groep mama en babyfit. Bij voldoende animo 4+ zal er een nieuwe les opgestasrt worden. Tijd en dag in overleg. Of neem contact op voor Personal Training op een dag en tijdstip naar keuze (ook handig als je meerdere kindjes hebt en deze wil meenemen). 

Starten met Mama & Baby Fit?

7 + 5 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best