Personal training

Personal training bij 100%FitGym

Heb je besloten of overweeg je om te gaan werken aan je lichaam en levensstijl? Dan staan wij voor je klaar met deskundig advies om jouw lichaam fitter en gezonder te maken. Of je nu spieren wilt opbouwen, wilt afvallen, je rug sterker maken of fit de zwangerschap door wilt. Iedereen heeft persoonlijke doelen waarbij wij zorgen voor de juiste ondersteuning, motivatie en adviezen.

Meer informatie of een gratis proefles doen? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Wat bieden wij aan?

Private gym

Behalve dat je met je eigen personal trainer/coach traint, train je ook nog eens in een super fijne omgeving. Wij beschikken over de allernieuwste apparaten en materialen die je nodig hebt voor een intensieve en afwisselende work-out. Ook is onze privégym maximaal toegankelijk voor 8 andere sporters. Zo heb je altijd alle ruimte en kom je nooit iets tekort. 

l

Intake & gratis eerste PT

Voordat je met ons aan de slag gaat, plannen we een intake met jou in. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we een programma voor jou op maat maken, gericht op jouw doel! De eerste personal training sessie krijg je bij ons gratis. We willen je namelijk graag overtuigen van onze vakkennis en laten zien dat je bij ons in goede handen bent.

Meest gestelde vragen over personal training

Welke tijden zijn beschikbaar?

Onze personal trainers zijn flexibel inzetbaar. We kijken samen naar beschikbare dagen en tijdstippen. Veelal vinden onze personal training sessies in de ochtend of middag plaats. Dan hebben we de ruimte voor ons alleen. Dit heeft onder andere te maken met de groepslessen in de avond.

Hoe ziet een personal training sessie eruit?

Elke les begint met een warming-up zo’n 10 minuten. Daarna doen we krachtoefeningen. Afhankelijk van je doel en je huidige kracht en conditie bepalen we de oefeningen. We leren je veel over techniek en houding en bouwen het gewicht geleidelijk op. We eindigen de training vaak met een mini WOD (work-out of the day) om er nog even alles uit te halen wat erin zit. We sluiten de les af met een cooling-down en/of rekken, strekken en enkele mobiliteitsoefeningen. 

Wat zijn de tarieven voor een personal training les?

Wij werken met een 10-rittenkaart (10 credits). De lessen bedrage €55,- per les. 

Wij werken bewust niet met vaste abbonementstarieven voor de PT. Zo betaal je alleen wanneer je komt. Ben je op vakantie of een aantal dagen op (zaken)reis? Dan heb je ook geen kosten.

Let op! Afmelden voor een personal training? Dit kan kosteloos maximaal 24 uur van tevoren. Anders ben je je credit kwijt. 

Hoe meld ik mij aan voor een rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Kies de rittenkaart ‘personal training’ en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Onze personal trainers maken samen met jou een afspraak over de gewenste dagen en tijdstippen. 

Meer weten? Neem contact met ons op >

Een intakegesprek of gratis proefles?

5 + 7 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best