Crossfit Teens (12 t/m 15 jaar)

CrossFit Teens: voorbereiding op CrossFit voor volwassenen

Tijdens de CrossFit Teens lessen leer je onder andere de technische uitvoering van de squat, deadlift, press, snatches en nog veel meer. Onze CrossFit Teens lessen zijn een goede voorbereiding op de volwassen (16+) CrossFit lessen.

De basis lifts worden aangeleerd met een stok of speciale teens barbell. CrossFit is een perfecte aanvulling op alle andere sporten en van CrossFit word je echt sterker en fitter!

Keertje een CrossFit Teens les ervaren? Vraag gratis een proefles aan >

Wat is het resultaat van CrossFit Teens?

Sneller

Wij maken onze teens sneller door ons speciaal ontworpen CrossFit Teens programma. Zo stimuleren we ze om meer te bewegen en te trainen op hun eigen niveau. We laten ze kennis maken met o.a. turnen, gewichtheffen en diverse duursporten.

Sterker

De teens leren veilig en effeciënt bewegen onder begeleiding een proffesionele CrossFit trainer. Hierdoor worden ze niet alleen sterker, maar ook explosiever en creëren ze meer stabiliteit en lenigheid. Ook leren we ze samen te werken in teamverband.

Fitter

Wij stimuleren een gezondere levenstijl en werken samen aan de fitste versie van onze leden. Tijdens CrossFit wordt er altijd op een functionele en met veel variatie getraind. Alle lessen zijn anders, waardoor tieners continu geprikkeld en uitgedaagd worden.

Meest gestelde vragen over CrossFit Teens

Wat leren ze tijdens een CrossFit les?

We dagen de teens uit tot het leren van allerlei gave skills, zoals optrekken, touwklimmen, handstand, op de handen lopen, opdrukken, optrekken in de ringen en gewichten tillen.

Ook leren tieners bewust te worden van hun eigen lichaam en hoe ze deze moeten gebruiken om veilig en efficiënt te bewegen. Dat doen we op een speelse manier, dus met o.a. klimmen, rennen, springen, gooien, duwen en rollen.

Wanneer zijn de CrossFit Teens lessen?

Elke dinsdag (16.30) & vrijdag (17.30) is er een CrossFit Teens les. De teens zijn welkom vanaf 12 t/m 15 jaar. Ben je 11 jaar en binnenkort 12 en wil je liever aansluiten bij de teens dan de Crossfit kids? Kom naar één van onze lessen, dan kijken we hoe het gaat. Je mag altijd een keertje gratis komen kijken of nog beter: meedoen.

Hoeveel Teens zitten er in een les?

100%FitGym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we met maximaal 10 teens in een les. Ze behouden we overzicht en kunnen we gerichter resultaat boeken.

Wat zijn de kosten voor een CrossFit Teens les?

Wij houden de kosten voor de CrossFit Teens lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Zo betaal je voor een CrossFit Teens abonnement € 22,50 per maand. Wanneer één ouder lid is, krijg je 10% korting op het jeugd abonnement. 

Liever geen abonnement? We hebben ook CrossFit Kids/Teens rittenkaarten. 

Hoe meld ik mij aan voor een CrossFit Kids abbonement/Rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Maak jouw keuze tussen: abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op rooster en meld jezelf of je kind vervolgens aan voor de CrossFit Teens les op dinsdag of vrijdag om 16.30 uur. Je staat dan direct aangemeld voor de groepsles.

Voor al onze lessen geldt: hoe meer animo, hoe meer lessen op ons rooster.

Gratis proefles CrossFit Teens uitproberen?

4 + 8 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best