Fitness bij 100%FitGym

Bij 100%FitGym train je maximaal met 10 personen in onze functionele privé gym. Aanmelden voor de open gym kan via de Sportbit app. Je kunt 365 dagen komen trainen, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij zijn dus 24/7 open. Volg onze social media kanalen voor de laatste updates.

Aantal voordelen van 100%Fitgym:

  • Nooit wachten op appratuur die bezet is. 
  • Trainingscultuur, heb je hulp nodig met een oefening of ben je opzoek naar een trainingsprogramma helpen we je altijd proffesioneel verder. 
  • Kleedkamers en gratis lockers
  • Gratis parkeren
  • Je hebt je eigen digitale sleutel tot ons pand. 

Meer informatie of een gratis proefles? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op > 

Waarom trainen bij 100%FitGym?

Nieuwste sportmaterialen

Als lid van 100%FitGym maak je gebruik van de nieuwste fitness materialen. Wij zijn een sportschool die veel investeert in sportmaterialen en functionaliteit, waardoor je altijd progressie blijft boeken en de verveling zeker niet toe slaat.

Train in een motiverende en moderne gym en haal het beste uit je training. Wij staan altijd voor je klaar.

24/7 Open

Behalve dat we 24/7 open zijn en je dus dagelijks op elk tijdstip van de dag kunt komen trainen, hebben we nog een groot voordeel dankzij ons Sportbit reserveringssysteem.

Per uur laten we maximaal 10 deelnemers toe. Dit houdt in dat je altijd alle ruimte hebt om te trainen en haast nooit hoeft te wachten op een ander. Er is GEEN tijdslimiet dat je het pand weer moet verlaten. 

Begeleiding

Wil je graag sporten met een trainingsschema? Maak een afspraak met Marly. Zij helpt je graag verder met een programma wat aansluit bij jou doel. 

Tijdens onze groepsles uren is er altijd een coach aanwezig. Voor vragen kun je bij hem/haar terecht. 

Liever één op één begeleiding? Dat kan. Wij bieden ook personal training aan om zo nog gerichter resultaat te kunnen boeken en op een verantwoorde manier te trainen. 

Meest gestelde vragen over Fitness

Wat voor materialen kan ik verwachten? 

Bij 100%FitGym kopen we uitsluitend de beste sportmaterialen, die intensief gebruikt kunnen worden. Zo hebben we o.a. HEX-dumbells van 1 tot en met 70 kg, meer dan 40 Olympische halters, stangen voor mannen, vrouwen, teens en kids, 4 weightlifting platformenen cardiomachines (zoals airbikes, bike-ergs, ski-ergs en roeimachines). Vanaf Juli 2024 zullen er 29 nieuwe machines van GYM80 komen in onze club. Meer over de machines van GYM80 vind je hier. 

We hebben ook veel fitnessapparaten, zoals: leg press, leg extension, liggende leg curl, hack squat, sissy squat, Booty Builder, ATX belt squat, pull-up/dip machine, chest press, smith machine, cable cross over, seated calf raise, seal row, chest support reverse fly, pec deck en meer! Om een goed beeld te krijgen van de gym en materialen kun je het beste een keer langskomen voor een rondleiding. Dan lichten we ook het 24/7 systeem toe en kun je de locatie nauwkeurig bekijken.

Graag voor komst even contact opnemen. Wij zijn namelijk niet 24/7 aanwezig of in staat om je te woord te staan. Wij laten je graag zien dat wij een kwaliteitsgym zijn, waar je CrossFit, fitness en bodybuilding work-out kunt uitvoeren. Bekijk voor tips ook het YouTube kanaal van Wesley Vissers: VintageGenetics.

Wat zijn de tarieven voor een fitness abonnement?

Wij houden de kosten voor onze fitness zo aantrekkelijk mogelijk. Onze tarieven zijn als volgt:

  • Onbeperkt fitness € 37,50,- per maand (jaarlijks opzegbaar).
  • Onbeperkt fitness €47,50,- per maand (maandelijks opzegbaar).
  • Een fitness dagpas voor 100%FitGym kost je éénmalig € 10,-. (Graag van te voren contact op nemen wanneer je hier gebruik van wil maken). 

Hoe meld ik mij aan voor fitness abonnement?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven. Maak jouw keuze tussen één van de abonnementen en meld je aan. Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze 100%FitGym app. Klik op rooster en meld jezelf aan voor de open gym. Aanmelden voor de open gym of een sportles kan maximaal 2 weken van tevoren, afmelden graag 4 uur van tevoren. Last minute aanmelden kan natuurlijk ook.

Kom je langs voor een rondleiding?

3 + 11 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best